Despre noi

Presa mondena este din ce in ce mai numeroasa atat ca prezenta online cat si pe posturile de radio si televiziune. Un univers din ce in ce mai aglomerat cu stiri si informatii din lumea vedetelor, a modei, a trendurilor fashion, a elegantei, machiajului si cosmeticelor, a bijuteriilor extravagante sau simple si atractive.

Moda reprezinta o prioritate pentru e-monden.ro. Indeosebi tot ce este nou in materie de cosmetice, parfumuri dari si imbracaminte. Din acest motiv vom acorda o atentie deosebita cataloagelor prezentate de principalele firme de vanzari directe de haine si cosmetice.

Cosmetice, parfumuri, moda vestimentara

Probabil ca va intrebati: ce poate aduce nou in aceasta lume a stirilor despre moda si vedete site-ul e-monden.ro. Abordarea face diferenta si optiunile pe care le punem la dispozitie pentru a furniza informatia. Mai mult decat atat, e-monden.ro isi va pastra decenta si va evita publicarea unor informatii, articole si stiri ce pot deranja atat prin continut cat si prin modul de exprimare.

Articole corecte si promovari de calitate

Intr-o lume deschisa in care toata lumea poate spune ce vrea, mai ales in mediul online, vom incerca sa pastram echidistanta si sa prezentam stiri din surse de incredere. Astfel incat vizitatorii sa revina pe site-ul nostru nu numai pentru a citi stiri mondene ci si pentru a se informa si despre alte subiecte tangente cu acest domeniu generos.

Intr-o lume dominata de comunicarea tribala, asa cum o anticipa McLuhan in Galaxia Gutenberg, site-ul e-monden.ro incearca o noua abordare, o noua voce pe acest mapamond virtual de unde fiecare poate alege ce citeste si unde oricine isi poate publica punctul de vedere.

Vom face tot posibilul pentru a respecta principiile de baza ale jurnalismului in incercarea de a prezenta cat mai multe subiecte din lumea vedetelor, a modei, a mondenului in general, articole insotite de cat mai multe sfaturi utile.

Suntem deschisi la orice propunere si pentru asta aveti la dispozitie pagina de contact. De asemenea, acceptam colaborari cu site-ul nostru fie ca este vorba de publicarea de articole sau de unirea eforturilor pentru promovare reciproca.

Faberlic Romania 2017
Site-ul e-monden.ro este intr-o dinamica permanenta si se va moderniza si organiza pe masura ce se va dezvolta atat ca profil pe piata online de presa cat si ca aspect si continut. Ne propunem sa fim in pas cu tot ceea ce este noua in moda, in lumea fashion, sa publicam cat mai multe articole despre bijuterii, machiaj, stil si eleganta. Informatiile sunt organizate pe articole, pagini, categorii si subcategorii dedicate mondenului si aranjate in site cat mai ergonomic. Intr-o lume nebuna dar placuta noi vom incerca sa redam sarea si piperul intamplarile si informatiile interesante si relevante. E-monden.ro va asteapta sa reveniti si va rugam sa dati un like paginii nostre…

Logo e-monden.ro