Faberlic Catalog C18 haine si cosmetice

Catalogul Faberlic este unic in Romania. Faberlic propune un catalog ce prezinta atat cosmetice cat si haine. Catalogul Faberlic are aproximativ 300 de pagini dintre care foarte multe sunt dedicate hainelor pentru barbati, femei si copii. Un catalog Faberlic ce se adapteaza actualelor tendinte mondene. Firma Faberlic, cu sediu la Moscova, isi vinde produsele in 42 de tari. Din acest an a revenit si in Romania. Puteti comanda online aceste produse cu reducere de 20% dupa ce va activati contul Faberlic.

Catalogul Faberlic are pagini dedicate hainelor si cosmeticelor. Produsele sunt prezentate separat. Pentru haine exista si pagini speciale cu informatii despre dimensiunile lor. De retinut ca fiecare catalog are proriile oferte si reduceri dar si cadouri pentru cei noi inscrisi. Cadoul este primit in a doua comanda dupa ce o achitati pe prima. Aceste cadouri sunt prezentate pe ultima pagina a fiecarui catalog Faberlic.

Faberlic inscriere ROmania

Faberlic Catalog C18

Catalogul faberlic pentru campaia 18 este valabil in perioada 27 noiembrie-10 decembrie 2017. Este un catalog ce acopera o campanie scurte, de doar doua saptamani. De aceea este bine sa profitati de aceasta perioada. Pentru a nu lipsi produsele la oferta din stoc este bine sa lansati comanda la inceput de campanie. De retinut ca toate comenzile ajung mai intai la Bucuresti din capitala Letoniei, Riga. Apoi sunt expediate din Bucuresti prin curier rapid catre clienti si consultanti.

Catalog Faberlic online

Catalogul Faberlic online este identic cu cel tiparit. Il puteti cinsulta in fereastra de mai jos. Pentru a rasfoi paginile dati clic pe sagetile laterale sau puteti derula utilizand cursorul din subsolul cadrului de catalog.

Pentru mai multe informatii despre promotiile, afacerea si produsele Faberlic intrati pe site-ul dedicat www.faberlicromania.com.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*