Faberlic Romania redivivus 2017

Faberlic revine in Romania din 17 iunie. Faberlic Romania se redeschide dupa o absenta de aproximativ 5 ani. Cunoscuta firma ruseasca de produse cosmetice, detergenti, imracaminte revine in tara noastra. Produsele Faberlic sunt recunoscute pe plan European si international. Firma ruseasca este si detinatoare aunui premiu Nobel pentru inovatiile aduse in domeniul industriei cosmetice.

Produsele Faberlic au primit numeroase premii si au toate licentele de garantie europene si din Rusia. Peste 40 de premii si distinctii recomanda Faberlic ca una dintre cele mai puternice firme de vanzari directe cosmetice.

Faberlic Romania bonusuri si recompense

Faberlic Romania va acorda in primele 6 luni de la lansare bonusuri si premii in fiecare campanie. Dupa lansarea primei comenzi Faberlic Romania veti beneficia cand veti reveni cu o noua comanda de un cadou. Este un prim exemplu de bonusuri Faberlic ce se vor acorda in Romania chiar din a doua campanie.

In a doua comanda lansata in campania urmatoare, in luna iulie, veti primi cadou un tetergent concentrat lichid pentru rufe din lana si un balsam pentru rufe. Produse din gama de detergenti Faberlic, produse recuoscute international.

Faberlic Catalog Romania

Inscriere Faberlic Romania

Pentru inscriere Faberlic Romania completati formularul de inregistrare de pe site-ul faberlic.info.ro sau de pe site-ul faerlicromania.com. Sunt site-uri oficiale de reprezentanti Faberlic Romania. De pe aceste site-uri Faberlic Romania aflati toate informatiile utile despre acasta firma recunoscuta pentru calitatea produselor.

Catalog Faberlic Romania

Faberlic va edita un nou catalog in limba romana la un interval de 3 saptamani. Fiecare catalog Faberlic Romania va corespunde undei campanii. Comanda se face in principal din catalogul Faberlic online. Faberlic Romania nu va acorda la inscriere un catalog gratuit. Prima comanda se face utilizand catalogul online Faberlic. In prima comanda veti primi insa urmatorul catalog Faberlic in mod gratuit.

Asadar: catalogul gratuit Faberlic il primiti in comanda facuta. Veti primi in mod gratuit urmatorul catalog Faberlic Romania (tiparit) in mod gratuit. Catalogul online Faberlic Romania va putea fi consultat permanent pe site.urile dedicate faberlic.info.ro si faberlicromania.com. Va fi disponibila si varianta de catalog PDF Faberlic Romania pe care o veti putea descarca sau vizualiza online.

Detergenti Faberlic Romania

In ultimii ani Faberlic s-a impus pe piata detergentilor lichizi din Euoropa. Faberlic a primit si cateva premii importante pentru detergentii de mare concentratie care s-au impus prin calitate, eficienta si protejarea hainelor. practiv, setul Home Faberlic prezentat si in clipul video de mai sus asigura necesarul de detergenti pentru toata casa. Sunt detergenti lichizi concentrati care inlocuiesc cantitatile mari de detergenti praf. Faberlic Romania va aduce si aceste produse de ingrijire pentru gospodarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*