Stii care este cel mai bun trio de uleiuri pretioase pentru parul tau?

Uleiurile pretioase si nutritive pentru par sunt noile ingrediente «must have» din cele mai bune produse pentru ingrijirea parului. Sunt cele care pun in serviciul frumusetii tale vitamine si minerale pretioase pentru ca parul tau sa fie cel mai stralucitor si sublim.

Avem o veste buna pentru tine. Daca vrei sa te bucuri la tine acasa de luxul saloanelor de infrumusetare, la Faberlic, vei gasi produse pentru ingrijirea parului care contin un trio sublim de uleiuri pretioase pentru un par superb si sanatos.

Uleiurile capilare reprezinta cea mai buna ingrijire pentru parul tau. Sunt cele care il protejeaza, care il hidrateaza, care il stilizeaza….sunt un reflex absolut al frumusetii. Au o actiune reparatoare, anti-cadere, reglatoare, anti UV.. dar cele dm gama Oils Supreme sunt un trio absolut care raspund tuturor nevoilor parului tau, indferent de tipul sau.  Sunt deci cele care fac doar bine parului tau.

Alege deci din cel mai recent catalog Faberlic, gama Oils Supreme, dar si o inscriere Faberlic, pentru ca parul tau sa se bucure zi de zi de rasfatul suprem pe care il merita. In plus, reprezinta un moment senzorial extrem de placut datorita parfumului agreabil si foarte delicat.

Uleiuri nutritive

Uleiurile nutritive si pretioase din gama Oils Supreme sunt cele care vor patrunde in profunzime in fibra capilara pentru a o restructura. Parul va deveni astfel mult mai stralucitor, mai neted si mai matasos la atingere. In plus, pot proteja parul de agresiunile exterioare, precum poluarea, soarele sau umiditatea. Parul nu se va mai usca, deoarece va fi hranit in profunzime, de la radacina si pana la varfuri. In plus, chiar si parul mai rebel va fi disciplinat si mai usor de coafat. Cu alte cuvinte, reprezinta cea mai versatila gama de produse pentru parul tau.

Dar sa vedem de ce tocmai aceste trei tipuri de ulei?

Uleiul de argan este un aliat de pret atunci cand vine vorba despre frumusetea parului tau. Este chiar un produs de vis atunci cand iti doresti cel mai frumos par. Este foarte bogat in vitamina E, o vitamina hidrosolubila, cu propriattei antioxidante, care poate neutraliza radicalii liberi si purifica scalpul. Uleiul de argan este foarte hranitor si revitalizant, excelent deci pentru parul care si-a pierdut din vigoare. In plus, va facilita coafarea sa, cresterea sa si nu il va lasa sa cada. Uleiul de argan va veni cu o stralucire minunata chiar si pentru cel mai obosit par.

Uleiul abisinian este un alt atu de pret atunci cand vine vorba despre un par impecabil. Este cel care va hrani in profuzime parul si care il va face sa devina mai suplu. Este cel care va netezi parul si care il va face mai usor de pieptanat si de descalcit.

Uleiul de avocado, cel mai bun remediu natural pentru parul tau. Este un partener cu o bogatie incredibila atunci cand vine vorba despre frumusetea ta. Este foarte bogat in acizi grasi omega 9, dar si in vitaminele D si E. Este deci cel care va regenera si va repara parul uscat, deteriorat sau tern, venind cu un plus de stralucire si catifelare. Este cel mai bun deci pentru a infrumuseta parul, pentru a intari fibra capilara si pentru a veni cu un plus de stralucire. In plus, uleiul de avocado poate stimula cresterea parului.

Alege deci o comanda Faberlic si gama de uleiuri pretioase Oils Supreme, cea mai inovatoare pentru un par sublim, care iti va schimba cu siguranta rutina de ingrijire a parului. O veritabila inovatie, o alegere excelenta pentru par la care trebuie sa apelezi si tu numaidecat.

Catalog Faberlic, pagina 199.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*