Vedete care au invins cancerul

Cancerul este o boala care, din pacate, afecteaza din ce in ce mai multe persoane. Nici vedetele nu sunt la adapost. Cu totii suntem egali in fata bolii. Cancerul nu are nicio bariera sociala, fiecare din noi putem trece prin aceasta experienta, la un moment dat in viata noastra. Infruntand boala, actorii, cantaretii si prezentatorii de televiziune au vehiculat o cu totul alta imagine a luptei impotriva cancerului.

kylie-minogue-a-vaincu-son-cancer-decouvert-en-2005-105292_w650

Kylie Minogue

La 37 de ani, aflata in plin turneu mondial, Kylie Minogue a aflat ca sufera de cancer de san. Operata de urgenta in Australia, cantareata a trecut printr-o perioada lunga de chimioterapie in Franta. Aceasta experienta grea a marcat-o profund pe frumoasa cantareata care, actualmente vindecata, inca mai vorbeste cu emotie de acea perioada.

Michael C. Hall

Nu actorul din seria Dexter a marturisit public faptul ca sufera de cancer ci o publicatie americana, in 2010. Michael a suferit de limfomul lui Hodgkin, o forma de cancer ganglionar care l-a obligat sa faca chimioterapie. In timpul ceremoniei Golden Globe din acelasi an, cantaretul, slabit si chel a fost felicitat pentru curajul sau si recompensat cu un trofeu.

Vadete care au invins cancerul

Michael Douglas

Actorul in varsta de 68 de ani lupta de mai multi ani impotriva cancerului. Tratat cu chimioterapie, sustinut de sotia sa frumoasa Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas a afirmat in 2011 ca a reusit sa invinga boala. Chiar daca boala l-a slabit vizibil, in ziua de azi actorul declara ca duce o viata sanatoasa, fara excese.

nirp

Robert de Niro

Celebrul actor a fost, la fel ca multi alti barbati, afectat de cancerul la prostata, la varsta de 60 ani. Descoperit la timp, tumoarea a putut fi inlaturata dupa o operatie dificila si dupa multe sedinte de chimioterapie. Azi vindecat, Robert de Niro, in varsta de 69 de ani, isi continua cariera in cinematografie.

Sheryl Crow

In 2006, cantareata country a aflat ca sufera de o tumoare mamara. Din fericire, in cazul ei cancerul era intr-un stadiu precoce si Sheryl a beneficiat rapid de tratament. Vindecata, fosta sotie a lui Lance Armstrong se concentreaza asupra vietii de familie. In 2007 si in 2010 a adoptat doi baieti.

Johnny Hallyday

Cantaretul s-a aflat in 2009 in centrul unui scandal mediatic. In acelasi an, acesta a dezvaluit ca a fost operat de cancer la colon. A avut o multime de probleme de sanatate. Azi, in varsta de 69 de ani, cantaretul este in forma maxima si inca mai canta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*